Izvor:
08.05.2018 u 20:13
0

BRNABIĆ SA ŠEFOM MISIJE OEBS: Pohvale Srbiji za sprovedene reforme!

Šef misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio pohvalio je Srbiju zbog brzih reformi i postignutih rezultata, pre svega u oblastima ekonomije i fiskalne politike, saopšteno je danas iz vlade Srbije.

U saopštenju se navodi da je Oricio, tokom razgovora s premijerkom Anom Brnabić, ponovio podršku OEBS-a Srbiji u reformi pravosuđa, unapređenju vladavine prava, borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Ambasador OEBS-a je naveo da je Srbija dosta uradila na polju manjinskih prava i izrazio spremnost misije da po tom pitanju sarađuje sa državom. Brnabić je rekla da je najvažniji zadatak za Srbiju završetak reforme pravosuđa, jer je to preduslov za sve druge reforme, dolazak više stranih investitora i ekonomsku stabilnost, navodi se u saopštenju.

Ona se zahvalila Oriciju na dugogodišnjem partnerstvu sa Srbijom.

U saopštenju se navodi da su se sagovornici složili da treba nastaviti rad na daljem unapređenju medijskog ambijenta i da se premijerka Brnabić zahvalila Oriciju na spremnosti njegove misije da pomogne u izradi medijske strategije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter