Izvor:
09.05.2018 u 02:42
0

PREDSEDNIK RUSIJE PRIHVATIO POZIV: Putin u Srbiji pre kraja godine!

Predsedniki Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Moskvi da je predsednik Rusije Vladimir Putin prihvatio njegov poziv i da će doći u posetu Srbiji pre kraja godine.

– Upitio sam poziv predsedniku Putinu i mogu sa zadovoljstvom da kažem da predsednbik Putin stiže u Srbiju i doći će pre kraja godine – rekao je Vučić.

On je dodao da će naknadno biti dogovoren datum posete.

– Mi ćemo mu tada pokazati mnogo toga što smo uspeli u međuvremenu da uradimo. I naše ekonomske rezultate, ali ćemo mu pokazati i napredniju, ozbiljniju i snažniju armiju, nego što je bila kada je poslednji put bio u našoj zemlji – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Strahota_Sima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter