Izvor:
17.05.2018 u 02:20
0

MINISTARKA JOKSIMOVIĆ: Srbija će sigurno otvoriti dva ili tri poglavlja u pregovorima sa EU!

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izrazila je danas uverenje da će Srbija do kraja juna, a pripremila je pet pregovaračkih pozicija, sigurno otvoriti dva ili tri poglavlja u pregovorima sa EU.

"Radimo intenzivno na tome. To je ono što pokazuje stabilnost reformi i što građani očekuju da ćemo reformisati zemlju. Niko ne treba da potceni značaj imidža i kontakata u međunarodnim odnosima. Srbija to dugo na ovaj način nije imala", rekla je Joksimović novinarima u Sofiji posle sastanka Evropske narodne partije (EPP).

Ona je navela da je uvek realistična i da, pošto dugo učestvuje na ovakvim sastancima, može da kaže da postoji očekivanje da Srbija ubrza svoje reforme.

"Ne doživljavam to uvek kao kritiku, već očekivanje od onog koji je najsposobniji", rekla je Joksimović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/goranmilojevic9

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter