Izvor:
17.05.2018 u 15:06
0

MIhajlović: Niti EU može može bez nas, niti mi bez EU!

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je važno da Srbija, ali i ceo region idu ka EU, jer jedni bez drugih ne možemo.

"Niti EU može bez nas, niti mi bez EU", rekla je Mihajlovićeva za TV Prva.

Ona je naglasila da je važno učešće Srbije na Samitu EU i Zapadnog Balkana u Sofiji, jer, kako je rekla, "na jednom mestu se nalaze svi oni koji odlučuju o budućosti EU".

Govoreći o pritiscima na Srbiju, potpredsednica vlade je rekla da ih je uvek bilo i da ih ima i sada, ali da je Srbija drugačija i da ne može da se stavlja sa strane.

"Imamo centralnu poziciju u regionu zemalja Jugoistočne Evrope. Imamo mogućnost da kažemo šta hoćemo, šta možemo i da razgovaramo o svim problemima kojih svakako ima", rekla je Mihajlović .

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter