Izvor:
19.05.2018 u 17:18
0

DAČIĆ I GOJKOVIĆEVA IZRAZILI SAUČEŠĆE KUBI ZBOG AVIONSKE NESREĆE: Teško je naći reči utehe za ljude koji su izgubili svoje najmilije!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputili su danas telegrame saučešća svojim kubanskim kolegama povodom avionske nesreće u kojoj je poginulo više od stotinu ljudi.

Dačić je uputio telegram saučešća ministru spoljnih poslova Kube Brudu Rodrigezu, a Maja Gojković ;predsedniku Narodne skupstine Republike Kube Huanu Estebanu Laso Hernandesu.

– Teško je naći reči utehe za ljude koji su izgubili svoje najmilije. Molim Vas da porodicama i prijateljima poginulih, kao i gradjanima Kube, prenesete iskreno saosećanje gradjana Srbije, a povredjenima želje za brz oporavak – navodi se u telegramu saučešća ministra Dačića, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Maja Gojković je, kako je navedeno u saopštenju iz njenog kabineta, izrazila solidarnost i prijateljsku podrsku, kao i "duboko saučešće porodicama nastradalih, koji su pretrpeli nenadoknadiv gubitak".

Na Kubi je danas počela dvodnevna žalost zbog nesreće koja se dogodila u petak kada se avion sa 113 putnika i članova osoblja srušio neposredno posle poletanja sa medjunarodnog aerodroma Hoze Marti u Havani, a preživele su samo tri osobe.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter