Izvor:
09.08.2016 u 21:38
0

VUČIĆ POSLAO LEPU PORUKU PENZIONERIMA: „Penzije će samo da rastu i neće kasniti ni sat!“

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić poručio je danas penzionerima da u mandatu ove vlade mogu da očekuju boljitak, da će njihova primanja biti samo veća, kao i da penzije neće kasniti ni jedan sat.

Želim da se zahvalim penzionerima zbog onoga što su učinili i da ih obavestim da u ovom mandatu mogu da očekuju boljitak i kontinuirano povećanje penzija – rekao je Vučić predstavljajući ekspoze u Skupštini Srbije.

On je rekao da im neće im biti idealno, ali da će im biti bolje, i neće morati da strepe za budućnost.

Penzije će dolaziti u dan penzije, neće ni sat da kasne,biće samo veće – poručio je mandatar.

On je rekao da će se vlada zalagati i za povećanje minimalne cene rada sa sadašnjih 121 dinara po satu.

Razgovaraćemo sa poslodavcima da ne budu ni oni nezadovoljni – rekao je on.

Istakao je da i kod budžetskih korisnika ima dosta onih koji primaju minimalne plate, ali državni budžet to može zahvaljujući uštedama da izdrži.

Kad onima koji primaju minimalnih oko 21.000 dinara povećate platu na 22.000 ili na 23.000 dinara, to je za njih značajno – rekao je on.

Tanjug
Foto: Twitter/brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter