Izvor:
24.05.2018 u 19:52
0

Vučić i Brnabićeva na sastanku sa Kerijem i Kolinsom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se sa bivšim državnim sekretarom SAD Džonom Kerijem i jednim od najznačajnijih američkih biznismena Timom Kolinsom, saopštila je Služba za saradnju s medijima pedsednika Republike.

Tokom radnog rucka sagovornici su razgovarali o ocuvanju mira i stabilnosti u regionu i saglasili se da je unapredenje poslovnog ambijenta od ključnog značaja za privlačenje američkih investicija u Srbiju.

Vučić i Brnabićeva su naglasili da će Srbija još više ulagati u razvoj sektora informacionih tehnologija, koji već danas učstvuje sa 9,2 odsto u ukupnom izvozu Srbije.

Jačnje sektora informacionih tehnologija maksimalno će ubrzati razvoj privrede Srbije i značajno doprineti stopi rasta bruto domaćeg proizvoda, mavadeno je u saopštenju.

novosti.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter