Izvor:
12.08.2016 u 01:14
0

NOVOIZABRANI PREMIJER PORUČIO: „Radićemo pošteno, ozbiljno i odgovorno“

Novoizabrani premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će nova vlada raditi pošteno, ozbiljno i odgovorno u interesu zemlje i da je najvažniji cilj bolji standard građana.

On je zahvalio građanima na podršci, ističuhi da će cilj biti bolja ekonomija i pravna država.

Želimo da se izborimo za zemlju u kojoj će svako poželeti da njegovi potomci ostanu da žive u njoj i u kojoj će moći da žive bolje nego mi – poručio je Vučić u obraćanju u Skupštini Srbije nakon što je nova vlada položila zakletvu.

On je rekao da su članovi vlade ponosni što obavljaju tu dužnost i da će se truditi da rade marljivo, da se bore i da će biti posvećeni interesima Srbije.

Samo jednu otadžbinu imamo – rekao je Vučić dodajući da je pred novom vladom mnogo teškog i napornog rada.

On je zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i predsedniku RS Miloradu Dodiku što su, kako je rekao, uvek bili uz Vladu Srbije.

Daćemo sve od sebe da zastupamo interese zemlje i da radimo na najbolji način, pošteno, ozbiljno i odgovorno – poručio je premijer.

Vučić je zahvalio poslanicima na velikoj podršci koju su pružili posle teške i duge rasprave u parlamentu.

Posle obraćanja novinarima, brojne zvanice čestitale su Vučiću i ministrima, a u skupštinskom holu priređen je koktel.

Tanjug
Foto: Twitter/allnews24eu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter