Izvor:
21.06.2018 u 12:30
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Idem u Brisel ali nisam optimista zbog izjava koje stižu iz Prištine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u nedelju putovati na nastavak dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, ali da je "prilično obeshrabren" u pogledu uspeha tih razgovora, imajući u vidu izjave koje su prethodnih dana stizale s Kosova.

– Moram da kažem da ću ići u Brisel da razgovaram, ali sam prilično obeshrabren, imajući u vidu sve izjave prethodnih dana od aktera nečega što bi trebalo da bude dijalog – rekao je Vučić.

Posle susreta sa bugarskim predsednikom Rumenom Radevom, Vučić je rekao novinarima da "nikada ne voli da govori protiv nekoga" prilikom susreta s gostima iz inostranstva, "čak ni o tome da li je taj neko ispunio obaveze iz sporazuma".

Vučić je rekao da "nije optimista", ali da je posao svih državnih organa da budu "pristuni tamo gde treba" i da se bore za interese svoje zemlje, ali i regiona.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter