Izvor:
15.08.2016 u 19:21
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ PORUČUJE DAČIĆU: Ja sam vikala „GOTOV JE“!

Ministarka u Vladi Reublike Srbije, Zorana MIhajlović, otvoreno je, na ideju da se rehabilituje Slobodan Milošević, oštro poručila Ivici Dačiću i njegovim istomišljenicima:

Umesto da se bavimo i pripremamo za važne posete najviših svetskih državnika Srbiji, neki troše vreme na rasprave iz prošlosti. Ja sam 5. oktobra bila ispred Skupštine i vikala “Gotov je!” I ne mislim ništa lepo o režimu Slobodana Miloševića, koji je sa ostalih nacionalistima na svim stranama prouzrokovao samo rat i ljudske patnje. Za mene je Haški tribunal i sudjenjima optuženim za ratne zločine pitanje prošlosti, a mi smo izabrani da bismo se bavili budućnošću naše zemlje. Hajde konačno da tu energiju koju trošimo na kopanje po prošlosti zarad ličnih rejtinga uložimo da od Srbije naravimo pristojnu zemlju zadovoljnih građana. Svima će biti bolje, a prošlost da ostavimo istoričarima – proučuje Zoran Mihajlović.

Happytv.rs
Foto:wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter