Izvor:
16.07.2018 u 17:43
0

Vučić stigao u Pariz: Sutra važan sastanak sa Makronom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Pariz gde će sutra imati sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Tokom ove radne posete, predsednik Vučić će sa predsednikom Makronom razgovarati o bilateralnim odnosima, naročito ekonomskoj saradnji dveju zemalja, zatim o situaciji u regionu, sa posebnim osvrtom na dijalog između Beograda i Prištine, kao i o evropskim integracijama Srbije, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

Po završetku susreta biće održan radni ručak, koji Makron priređuje za Vučića u Jelisejskoj palati, nakon kojeg je predviđeno obraćanje dvojice predsednika, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije sleteo je na aerodrom u Parizu gotovo u isto vreme kada i fudbalska reprezentacija Francuske koja je u nedelju osvojila svetsko prvenstvo u fudbalu. On je na puta od aerodroma do hotela mogao da vidi hiljade Francuza koji su dočekali šampione sveta.

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter