Izvor:
02.08.2018 u 19:47
0

MOTOCIKLOM POKOSIO ČETIRI DEVOJKE: Lauru ubio pijani tinejdžer bez vozačke, a došla je sa drugaricama na letovanje!

Pijani maloletni mladić (16) pokosio je motociklom u Starigradu kod Paklenice četiri devojke koje su šetale. Laura B. (18) preminula je u bolnici nekoliko sati posle nesreće. Još dve devojke i tinejdžer su povređeni.

Maloletni vozač koji nema ni vozačku dozvolu dolazeći iz pravca Rijeke, prešao je na suprotnu stranu i pokosio devojke koje su bile išle trotoarom, saopštila je policija.

Četiri devojke koje su stradale u nesreći došle su na letovanje i iz Našica i starosti su od 16, 17 i 18 godina. Tragično preminula Laura godinama je sa porodicom letovala u Starigradu, kao i njene tri prijateljice.

Rano jutros vraćale su se iz disko kluba kada je na njih naleteo pijani motociklista. Dve devojke su lakše povređeneđene i hospitalizirane su, dok je Laura preminula nekoliko sati nakon nesreće.

Tinejdžer je imao 1,8 promila alkohola u krvi posle nesreće. Da stvar bude još gora, vozio je motocikl KT 200 bez vozačke dozvole. Navodno se radi o motociklu njegovog oca. On je lakše povređen, a posle puštanja iz bolnice biće priveden.

Izvor: Kurir.rs
Foto:
Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter