Izvor:
13.08.2018 u 14:01
0

Hrvatska ponovo ucenjuje Srbiju: „Da platite odštetu logorašima, pa tek onda u EU“!

Saborski zastupnik vladajućeg HDZ, Miro Kovač, izjavio je u Kninu da će Srbija pitanje odštete hrvatskim logorašima morati da reši u okviru pregovora o priključenju EU, prenela je Hina.

"Logoraši, oni koji su bili zatočeni u srpskim koncentracionim logorima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske, znači u Srbiji, imaju pravo na odštetu i na osnovu međunarodnog prava, ali i na osnovu srpskog pregovaračkog okvira o priključenju Evropskoj uniji", rekao je Kovač koji je obeležavanju Dana logoraša u Kninu prisustvovao kao izaslanik Sabora.

On je rekao i da su logoraši podneli veliku žrtvu za slobodu Hrvatske.

"Ali ne samo za slobodu Hrvatske, nego i za pobedu nad zlom, a to je bio velikosrpski miloševićevski režim, koji je bio fašizam, i Hrvatska je taj fašizam, koji je univerzalno zlo, porazila" ustvrdio je Kovač.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter