Izvor:
14.08.2018 u 15:03
0

AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Rasvetljeno ubistvo srpskog državljanina!

Crnogorska policija uhapsila je Bjelopoljca E.Ć jer je, kako je saopšteno, počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju sa smrtnom posledicom i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materijala. U noćašnjoj pucnjavi kod Bijelog Polja jedan državljanin Srbije Ž.P. iz Srbobrana je ubijen, a LJ.L iz Zemuna teško ranjen.

U saopštenju se navodi da su dosadašnje policijske aktivnosti ukazale na sumnju da su Ž.P. (47) i Lj.L. (46) ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mesta koje pripada Opštini Bijelo Polje, gde živi E.Ć. u nameri da ga ubiju.

– Sinoć oko 23,30 časova, u blizini kuće E.Ć, došlo je do, kako se sumnja, upotrebe vatrenog oružja između Ž.P. i Lj.L. sa jedne i E.Ć. sa druge strane u kojoj je E.Ć. lišio života Ž.P. i zadao povredu Lj.L. dok je E.Ć. takođe zadobio povredu –

Lj.L. je zadobio povredu – prostrelnu ranu u predelu ramena i nalazi se na bolničkom lečenju, a prema informacijama koje poseduje policija, nije životno ugrožen.

Povredu – prostrelnu ranu nadlaktice zadobio je i E.Ć. i njemu je pružena medicinska pomoć nakon koje je priveden u CB Bijelo Polje.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter