Izvor:
16.08.2018 u 12:15
0

HOROR KOD BUJANOVCA: Potukli se SRBI I ALBANCI, nije se znalo ko koga mlati pesnicama i nogama šutira!

U masovnoj tuči Srba i Albanaca nije se znalo ko koga udara, međunacionalni obračun igrača i navijača bez političke pozadine.

Zbog masovne tuče između Srba i Albanaca na turniru u malom fudbalu u Levosoju kod Bujanovca, na prepunom školskom stadionu 15. avgusta uveče prekinuta je utakmica između ekipa Nesalce i Limarija Nisić.

U nezapamćenom boks meču između više od 90 batinaša srpske i albanske nacionalnosti nije se znalo ko je koga pesnicama mlatio i nogama šutirao. Razbijeno je i raskrvavljeno tridesetak noseva i usijanih glava i prava je šteta što u masovom pesničenju i batinanju nije povređen ni jedan od brojnih mališna.

Tuča se dogodila bez prisustva pripadnika bujanovačke Policijske stanice. Posle užasa u Levosoju, koji nije imao političku i međunacionalnu pozadinu, nije se saopštenjem oglasila Policijska uprava u Vranju.

Očevici tvrde da su se strasti na utakmici uskovitlale kada je fudbaler albanske ekipe Nesalce nogom u trku udario golmana srpkog tima Limarija Nisić.

Kada je čuvar mreže reagovao i krenuo prema protivničkom igraču, nastao je pravi pakao. Golman ekipe nekoliko srpskih sela izvukao je deblji kraj, jer ga je u žestokom fizičkom obračunu jedan razjareni albanski siledžija udario i bacio u ogradu!

Da nije bilo razumnih, pametnih i uzdržanih ljubitelja loptanja na petoparcu na srpskoj i albanskoj strani, višeminutna tuča imala bi daleko gore posledice.

Manje je važno što je pištaljka arbitra označila kraj meča pri rezultatu 5:3 za ekipu Limarija Nisić.

Mogo je važnije da državni organi ubuduće spreče ovakve incidente u Levosojua, kojih je i ranije bilo.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter