Izvor:
20.08.2018 u 07:41
0

SKOČIO SA PSOM I NESTAO U DRAVI: Ceo Osijek danima traga za mladićem!

Osječka policija i specijalni ronioci već dva dana pretražuju obalu i korito reke Drave kako bi pronašli Radomira Petrovića (27) i njegovog psa Garija. Nestali su u petak uveče tokom šetnje.

– Radomir je navodno bacio psu lopticu, ali je ona otišla predaleko. Pas je skočio za njom i počeo da se guši. Reka ga je nosila. Radomir je skočio za njim da ga spasi, ali potom su obojica nestali pod vodom. Na obali su ostale njegove papuče i pseći povodac – kaže tužno Dragana Petrović, sestra nestalog Radomira. Dodala je kako su mladić i njegov pas, mali crni mešanac, svako veče išli u šetnju osječkom promenadom. Pronašao ga je dok je bio štene i udomio.

– Voleo je tog psa, igrao se s njim, znali smo da mu bacamo lopticu u vodu, u plićak, pa je on išao po nju. Jedna žena ih je videla proteklog petka između 19 i 20 sati na promenadi, prekoputa osječkog ZOO vrta, kod konjičkog kluba – rekla je neutešna sestra. Žena koja je sve to videla odmah je pozvala policiju.

Porodica od tada nije dobila nikakve informacije. Oni žive u Tenju pored Osijeka, ali je poslednjih dana Radomir bio u maminoj kući na Dravi.

Pre dva meseca vratio se iz Irske, gde je živeo i radio protekle tri godine. Mislio je tu da provede leto pa ponovo da traži posao.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter