Izvor:
20.08.2018 u 08:49
0

BRITANKA PRETUČENA METALNOM ŠIPOKOM U SPLITU: Odbila da doplati smeštaj, pa nagrabusila! (VIDEO)

Britanska studentkinja Laura Denmar i njen dečko tvrde da su u Splitu prebijeni metalnom šipkom kada su odbili da doplate smeštaj.

Ceo slučaj prijavili su policiji, Ambasadi Britanije i veb-stranici preko koje su obezbedili boravak.

– Od početka je bilo jasno da to nije bio sasvim legalan smeštaj i napad je definitivno bio s predumišljajem. Srećni smo što smo otišli odande i želimo i druge da upozorimo – izjavila je 26-godišnja studentkinja.

Smeštaj su rezervisali preko poznate veb-stranice. Kada su, međutim, stigli na odredište ispostavilo se da je smeštaj umesto u centru na periferiji Splita.

– Rekli su nam da odemo po ključeve u drugi hostel, a kada smo stigli u naš shvatili smo da je to nešto ilegalno. Bilo je 30 kreveta i samo jedno kupatilo. S obzirom na to da nismo imali gde, odlučili smo da ipak ostanemo – ispričala je Laura.

Poslednjeg dana, međutim, prišla im je čistačica i rekla da moraju odmah da napustile hostel ili da izvrše doplatu.

Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Britanka kaže da misli da je vlasnik tog objekta.

Pošto su, kako kaže, odlučili da odu što pre i ne sačekaju, čestačica im je zaključala vrata i onemogućila da izađu.

– Kad je stigao taj muškarac sa još jednim čovekom, mog dečka pribili uza zid, a žena je mene počela da tuče metalnom palicom. Bilo je grozno – ispričala je studentkinja.

Kaže da je tom prilikom zadobila posekotinu na glavu, slomljenu ruku i još nekoliko modrica po telu.

Ona i njen dečko su ceo slučaj prijavili policiji, britanskoj Ambasadi u Hrvatskoj i veb-stranici preko koje su rezervisali smeštaj.

Hrvatska policija se još nje oglasila povodom ovog slučaja, a mediji prenose da je istraga pokrenuta.

Kurir
Foto: Arhiva

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter