Izvor:
09.09.2018 u 17:21
0

DODIK: Nikoga nisam udario, incident režirala opozicija!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas na vanrednoj konferenciji za novinare da u Čelincu nije nikoga udario te da je incident režirala opozicija.

U Čelincu je, naime, tokom postavljanja kamena temeljca za novi most na reci Vrbanji, nekoliko lica okupljenih oko odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića krenulo s kamenjem u ruci prema Dodiku i premijerki RS Željki Cvijanović, nakon čega je reagovalo obezbeđenje.
Dodik kaže da su za incidetn zloupotrebljena deca s torbama punim kamenja.

"Nije se desio nikakav incident. Niko nikoga ovde nije udario. Neki su poslali decu da donesu kamenje i ometaju skup u Čelincu", rekao je Dodik i pozvao na fer i poštenu kampanju.

Cvijanović je rekla da je očito reč o "poslednjoj fazi truljenja opozicionog bloka koji je truo" i ocenila da je reč o bezobrazluku i neverovatnom scenariju.

U BiH je 7. septembra zvanično počela kampanja uoči opštih izbora, koji će biti održani 7. oktobra. Kampanja će trajati do 6. oktobra u 7 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter