Izvor:
19.09.2018 u 09:16
0

Tuča migranata u Bihaću, Pakistanac izboden nožem!

Maloletnik iz Pakistana teško je povređen u sukobu koji se sinoć oko 22 časa dogodio u Bihaću, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

– Do incidenta je došlo oko 22 sata u blizini Đačkog doma. Policijski službenici i hitna pomoć zatekli su jednu osobu s povredama u predelu abdomena. Konstatovane su mu teške telesne povrede zadobijene hladnim oružjem. On je zadržan na lečenju – kazala je portparolka MUP Snežana Galić.

Povređeni muškarac je državljanin Pakistana (17). Nedugo nakon sukoba, policijski službenici su došli do saznanja da je u sukobu učestvovala još jedna osoba iz Pakistana. Taj muškarac je uhapšen i sumnjiči se za pokušaj ubistva.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter