Izvor:
04.10.2018 u 14:35
0

MLADIĆ PAO SA KROVA I POGINUO: Pukao mu konopac dok je nameštao lim oko dimnjaka!

Ernad Hadžiosmanagić (29), meštanin Bišćana kod Prijedora, poginuo je u utorak u naselju Luke u Ključu. Tragedija se dogodila kad je mladić, zajedno sa još dvojicom radnika postavljao lim oko dimnjaka.

Radnik je pao s visine od 18 metara. Okliznuo se pa je konopac kojim je bio vezan za krov, pukao. Na mesto događaja odmah je došla ekipa Hitne pomoći, ali je nesrećni mladić preminuo na putu do bolnice.

U mladićevim rodnim Bišćanima zavladali su velika tuga, bol i neverica. U Bišćane je u poslepodnevnim satima dovezeno telo nastradalog mladića.

– Majka Mirzeta je očajna. Bolesna je, ima visok pritisak, šećer i, nakon bolne vesti o stradanju deteta, završila je u Hitnoj pomoći – kaže jedan od komšija, koji nije želio da mu se spominje ime.

U Bišćanima smo sreli mladićevog radnog kolegu Admira Korkutovića, koji je s Ernadom bio na krovu u trenutku nesreće te bio uz njega do poslednjeg trenutka.

– Bili smo zajedno na krovu, ja sam radio jedan dimnjak, on drugi. On je bio vezan konopcem. Jedan dimnjak je završio i prešao je na drugu stranu. Ja sam radio drugi dimnjak. U jednom trenutku slučajno sam pogledao, on je ustao i najednom je pao. Dotrčao sam tamo i video sam ostatak konopca. Strčao sam do njega dole, on se okrenuo, uhvatio me za prsa desnom rukom i govorio: “Boli me ruka, boli me ruka.” Zvali smo Hitnu koja mu je u vozilu dala kiseonik. Malo posle, on je opet kazao: “Boli me ruka”, a onda se okrenuo prema meni i … – kroz suze je ispričao Korkut poslednje trenutke Ernadovog života.

– Ernad je radio u nekoliko građevinskih firmi i u mlinu u Bišćanima. Koliko znam, ranije je dva puta padao s krova, lomio ruku, ali nije odustajao. Bio je drag, veseo, nasmejan, velika podrška majci – kaže meštanin koji dobro poznaje ovu porodicu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter