Izvor:
04.09.2016 u 19:00
0

PANIKA NA AERODROMU: Avion prinudno sleteo, sa jednim ISKLJUČENIM motorom!

Avion "Kroacija erjansa" erbas 320, na letu 410 iz Zagreba prema Frankfurtu, jutros je oko 08.00 sati, ubrzo nakon poletanja sa zagrebačkog aerodroma, preventivno vraćen u na pistu zbog indikacije prekoračenja parametara na sistemu za dovod goriva, zbog čega je iz predostrožnosti isključio jedan motor.

Avion sa 143 putnika je bezbedno i bez poteškoća sleteo na zagrebački aerodrom, saopšteno je iz "Kroacija erlajnsa".

– U pitanju je standardna bezbednosna procedura koju sprovodimo svaki put kada se pojavi indikacija da nešto nije u redu – rekao je portparol hrvatske aviokompanije Davor Janušić za Indeks.hr, dodavši da je to skladu sa preporukama proizvođača za takve situacije.

Prema njegovim rečima, kapetan aviona je preventivno isključio levi motor kako ne bi nastala veća šteta.

– Putnici ni u jednom trenutku nisu bili u opasnosti – istakao je Janušić.

Putnici su, po sletanju na zagrebački aerodrom, preusmereni na prve raspoložive letove, kako bi što pre stigli na odredište, izjavila je Ksenija Žlof iz službe za odnose s javnošću "Kroacija erlajnsa".

Tanjug
Foto: Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter