Izvor:
17.10.2018 u 14:42
0

SPREČEN BOMBAŠKI NAPAD U PODGORICI: Crnogorska policija uhapsila tri osobe!

Podgorička policija sprečila je pokušaj bombaškog napada u Podgorici i uhapsila tri osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je na osnovu operativnih podataka, zaustavila automobil marke "audi" kotorskih tablica na putu Podgorica – Nikšić i u njemu pronašla eksplozivnu napravu.

Policija je kontrolisala vozilo kojim je upravljao I.V. (38) iz Podgorice dok se na suvozačevom mestu nalazio N.M. (36) takođe iz Podgorice. Pregledom vozila pronađena je ručna bomba M – 75 sa osiguračem.

Policija sumnja da je pronađena bomba, kupljena od D.B. (35) iz Plužina koja je takođe uhapšena. Navodno je bomba trebalo da bude aktivirana u Podgorici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter