Izvor:
24.10.2018 u 16:53
0

ZAGREPČANIN ZAPALIO MAJKU U OCA: Mladić podmetnuo požar dok su roditelji spavali u kući!

Policija je utvrdila da je požar u kuću u Zagrebu u kom je stradao bračni par podmetnuo njihov sin (29). On je zapalio kuću 10. oktobra oko 2:40 minuta ujutro dok su mu roditelji spavali. Majka mladića je umrla na licu mesta, a njegov otac, koji je inače bio nepokretan preminuo u bolnici posle nekoliko dana.

Kako je saopštila policija osnovano se sumnja da je mladić upaljačem potpalio garderobu u ormanu i tako zapalio kuću. Kada se požar proširio on je izašao iz kuće u dvorište, a ostavio roditelje da izgore u spavaćoj sobi.

Kada su vatrogasci ugasili vatru u kući su zatekli mrtvu majku okrivljenog, a otac je prevezen prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo 16. oktobra. Mladić je uhapšen i određen mu je jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter