Izvor:
27.10.2018 u 10:33
0

VELIKA TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Kombijem usmrtio roditelje četvoro dece!

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Štefancu kod Čakovca, u Hrvatskoj, poginulo je dvoje mladih ljudi, koji su za sobom ostavili četvoro dece.

Vozač (52) kombija oko 4 sata ujutro naleteo je na pešake kod kafića B-2. Biljana O. (27) poginula je na mestu nesreće, a 31-godišnji Kristijan O. s povredama opasnim po život prebačen je u čakovečku bolnicu. Uprkos naporima lekara, on je oko 6.50 sati podlegao teškim povredama.

Poginuli Biljana i Kristijan živeli su u Kotoribi i nedavno su uredili staru kuću u kojoj su živeli s četvoro male dece. Još se istražuje šta su radili na putu u vreme nesreće.

Vozač koji je naleteo na njih nije bio pod uticajem alkohola.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter