Izvor:
10.09.2016 u 17:16
0

SKANDALOZNI INCIDENT: Srpski vaterpolisti u Zagrebu napadnuti organizovano

Generalni sekretar Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i otac jednog od vaterpolista Partizana, Milan Tomašević, koji je u Zagrebu sa kadetima, izjavio je Tanjugu da je reč o organizovanom napadu i da su napadači očigledno znali da je reč o Srbima.

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti su danas u Zagrebu i zadobili povrede posle udaraca palicama i šipkama vandala, uoči međunarodnog turnira.

Tomašević je rekao da se sve dogodilo iznenada:

"Naša deca su normalno jela u ''Mekdonaldsu'', nije bilo nikakvih provokacija, a prilikom izlaska iz restorana napadnuta su šipkama. Očigledno je sve bilo organizovano, čim su znali da su vaterpolisti iz Srbije", rekao je on za Tanjug.

"Jednom našem detetu slomljen je prst, a još nekolicina ima podlive po telu", rekao je Tomašević Tanjugu.

Tomašević je dodao da se trenutno smirila situacija, ali da je Partizan otkazao učešće na turniru u Zagrebu i da se deca vraćaju u Srbiju.

"Naravno da smo odustali u ovakvim okolnostima", poručio je Tomašević i dodao da ne veruje da će napadači biti uhaspšeni.

Vaterpolisti Partizana koji su napadnuti imaju 15 godina, a lokalna policija započela je istragu protiv N.N. lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter