Izvor:
20.11.2018 u 12:19
0

DRAMA NA INAUGURACIJI: Uhapšena maloletnica s nožem u ruci!

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče oko 18 časova, u Ulici Bana Lazarevića, priveli su maloletnicu iz Petrova koja je u jednom trenutku tokom održavanja svečane inauguracije u Banjaluci, s nožem u ruci, krenula prema prostoru gde su se nalazile štićene ličnosti, saopšteno je iz ove Uprave.

O svim okonostima obavešten je tužilac za maloletnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mere i radnje. Prema nezvaničnim informacijama policija joj je prilazila i pitala šta čeka, na šta je odgovarala da čeka inauguraciju predsednika RS.

Prethodno se, prema nezvaničnim informacijama javila bratu kako je otišla u Banjaluku sa namerom da nekoga povredi, posle čega je on alarmirao policiju. U policijskoj stanici, je navodno priznala da je imala nameru da nekoga povredi, ali ne i da ubije. Nakon ispitivanja, maloletnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentovanju navedenog je u toku, navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter