Izvor:
21.11.2018 u 07:14
0

KIŠA POTOPILA SPLIT: Palo 30 litara kiše po kvadratnom metru!

Jaka kiša pogodila je večeras Split te su vatrogasci intervenisali na dvadesetak mesta kako bi ispumpali vodu koja je prodrla u prizemlje nekih objekata, a zbog vode je bio otežan i saobraćaj.

Najkritičnije je bilo blizu stadiona Poljud gde je stvorena velika bara u kojoj je ostalo nekoliko vozila, ali vatrogasci su brzom intervencijom pomogli da vozila izađu iz nje, rečeno je u splitskoj Javnoj vatrogasnoj službi.

Vatrogasci su, kako je rečeno, intervenisali na dvadesetak mesta u gradu gde je voda prodrla u prizemlje nekih objekata u visini do deset centimetara.

U vrlo kratkom roku od pola sata u Splitu je palo 30 litara kiše po kvadratnom metru, a to su velike količine za tako kratko razdoblje.

Zbog kišnih padavina večeras je na nekim delovima kaštelanskog i trogirskog područja došlo do privremenog zastoja u napajanju električnom energijom.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Vremenska Prognoza i Astronomija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter