Izvor:
13.09.2016 u 03:04
0

AGONIJA SE NASTAVLJA: Snažan zemljotres ponovo pogodio SKOPLJE!

Nov snažan zemljotres jačine 4,8 stepeni Rihterove skale osetio se večeras u Skoplju i okolini. Potres se dogodio u 19:54, objavio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar, prenela je agencija MIA.

Epicentar zemljotresa bio je četiri kilometra severoistočno od Skoplja, u regionu Aračinovu, na dubini od pet kilometra.

MIA je, kasnije, prenela saopštenje Seizmološke opservatorije pri Prirodno-matematičkom fakultetu u Skoplju, da su makedonsku prestonicu u 19:53 pogodila čak dva uzastopna zemljotresa – jedan od 2,4 i drugi od četiri stepena Rihterove skale.

Skoplje i okolinu ranije danas, oko 14:30 sati, već je potresao zemljotres jačine 3,7 stepeni RIhtera. Prethodno je, nešto pre podneva, registrovan potres od 2,3 stepena Rihterove skale.

Seizmološki institut je naveo da je juče registrovano 12 potresa, a najjači je bio 5,3 stepena Rihtera. Mediji su naveli da je u tom zemljotresu povređeno 100 ljudi dok su pokušavali da napuste domove.

Agencija MIA je navela da su tri osobe zadržane u bolnici, među kojima i žena koja je pala sa terase na prvom spratu.

Tanjug
Foto: Twitter/ÇapaMagENG

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter