Izvor:
12.02.2019 u 16:09
0

SVIREPI UBICA EDIN GAĆIČ: Ubijen najtraženiji begunac od strane sarajevskih specijalista!

Najtraženiji begunac u BiH, Edin Gačić, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića i meštanina Podorašca Sauda Sultanića, danas je ubijen.

Njega su ubili pripadnici MUP Kantona Sarajevo.

Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mestu Suhodol kod Tarčina.

Gačić je osam dana bio u bekstvu nakon monstruoznog ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mere bezbednosti, a na terenu angažovane sve policijske snage.

Vlada KS je raspisala i nagradu u iznosu od 50,000 KM (25,000 evra) za informaciju koja će dovesti do hapšenja Gačića.

Gačić je višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu 2017. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter