Izvor:
09.04.2019 u 15:43
0

ČOVIĆ: Šteta za Izetbegovića i Zvizdića što nisu došli!

Zamenik predsedavajućeg Doma narodne parlamentarne skupštine BiH i predsednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je danas da mu nije poznat razlog zašto bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović i predsedavajući Veća ministara BiH Denis Zvizdić nisu bili na otvaranju Mostarskom sajmu privrede i naveo da su tražene pozivnice dobili.

Ne znam šta je razlog. Za Bakira Izetbegovića znam, nismo ni dogovorili da dođe danas, jer je sutra u gostima HDZ-u i razgovaraćemo oko Veća ministara i drugih oblika naše saradnje. Džaferović i Zvizdić su tražili pozivnicu i dobili su je. Nažalost, juče su otkazali dolazak – rekao je Čović odgovarajući na pitanja novinara.

Kaže da to pitanje treba postaviti njima i ocenio je da je velika šteta za njih što nisu prisustvovali otvaranju sajma.

Međunarodni sajam privrede otvoren je danas u Mostaru, a ranije je najavljeno da se očekuje se i prisustvo bošnjačkog člana kolektivnog šefa države Šefika Džaferovića i lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter