Izvor:
04.06.2019 u 18:54
0

MINISTARSTVO ODBRANE: Crna Gora dobija od NATO radar velikog dometa za nadzor vazdušnog prostora!

Crna Gora dobiće od NATO komiteta za investicije radar velikog dometa za nadzor vazdušnog prostora, saopštilo je danas crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Crna Gora je tražila taj radar od NATO Komiteta za investicije i on je dat na besplatno korišćenje na neodređeno vreme, navodi se u saopštenju i dodaje da će se u naredne dve godine izvršiti modernizacija, obuka kadra i instaliranje radara.

Ovo je najpovoljnije srednjoročno rešenje za nadzor crnogorskog vazdušnog prostora koje će dodatno unaprediti suverenitet i bezbednost vazdušnog saobraćaja u našoj zemlji – navodi se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter