Izvor:
17.10.2016 u 01:18
0

OPOZICIJA U PANICI: Sprečen nasrtaj na državu

Demokratska partija socijalista aktuelnog premijera Mila Ðukanovića saopštila je danas da je među šefovima opozicionog Demokratskog fronta zavladala panika, nakon što se, kako navode, izjalovio njihov plan da ubačena grupa terorista iz Srbije izazove nasilje i zauzme državne institucije.

DPS, nakon potvrde MUP-a i Tužilaštva da je uhapšeno 20 državljanina Srije među kojima i ranije smenjeni komandant srpske žandarmerije Bratislav Diković, podseća da je ta stranka upozoravala tokom cele kampanje na ovakav scenario i pokazalo se da smo nažalost bili u pravu. Efikasna i odlučna akcija crnogorske Policije i Tužilaštva sprečila je planirani brutalni nasrtaj na državu Crnu Goru.

– Ti što sada u panici, (Andrija) Mandić, (Nebojša) Medojević i družina traže slamku spasa i peru ruke od opasne grupe terorista, samo je providan pokušaj izbegavanja odgovornosti. Istraga koju vode nadležni državni organi otkriće, bez sumnje, sve datalje ove zavere i ko je sve i na koji način bio umešan u podmukli plan", navodi se u saopštenju DPS koji istovremeno pita i treba li podsećati na reči zapenušanog Milana Kneževića na završnom skupu DF U Podgorici: “Vrhovna komanda DF će narediti juriš, da budete najhrabrija vojska na Balkanu.

DPS konstatuje da su građani Crne Gore su prepoznali ovu besramnu izdaju i verujemo da će okrenuti leđa "stranim plaćenicima".

Prethodno, DPS je saopštio da zbg teških incidenata, koji su se dogodili u Bijelom Polju, Baru, Cetinju, Rožajama, a koji dominantno imaju elemente krivičnih dela protiv izbornih prava – DPS je nadležnom Državnom tužilaštvu podnela pojedinačne krivične prijave.

Tanjug
Foto: Twitter/__cruelladevil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter