Izvor:
22.10.2016 u 20:05
0

MITING I KONTRAMITING: U federacijskom Sarajevu skup podrške Klintonovoj, u Srpskom Sarajevu miting za Trampa!

Ispred sarajevske Katedrale danas je održan skup podrške Demokratskoj kandidatkinji za predsednika SAD Hilari Klinton, a slican skup, ali ovog puta za republikanskog kandidata Donalda Trampa, biće održan sutra u istočnom Sarajevu.

Organizatori kampanje "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" poručili su da "svi zajedno svojim simbolicnim potpisom šaljemo poruku ljubavi i poruku prijateljstva u svet", preneo je sajt Kliks.ba.

Od početka skupljanja potpisa pored štanda "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" zaustavilo se stotinjak građana glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Štandom su posebno oduševljeni turisti, a svoj potpis su dali i građani čija deca žive i rade u Sjedinjenim Američkim državama.

Nakon potpisa podrške za kandidatkinju za predsednicu SAD-a iz reda Demokratske stranke, građani su na poklon dobili po jednu majicu sa likom nekadašnje Prve dame i državne sekretarke Sjedinjenih Americkih Država.

– Setimo se kad je ne tako daleke 1996. godine Hilari zajedno sa svojom ćerkom Čelsi i još nekoliko javnih osoba organizovala posetu dobre volje BiH. Hilari je u BiH dolazila kao senatorka, kao državni sekretar SAD, kao građanka i kao prva dama SAD, a upravo je BiH bila prva stanica njenih zvaničnih poseta Balkanu – navode između ostalog organizatori skupa.

Skup podrške kontroverznom kandidatu Republikanaca Trampu biće organizovan sutra u 18 sati na prostoru parka Gavrilo Princip u istočnom Sarajevu.

Tanjug
Foto: Twitter/ilBiond0

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter