Izvor:
24.09.2019 u 18:03
0

KOLINDA TVRDILA DA SE NIJE SRELA SA DAČIĆEM: A onda su UN na svom portalu pustile video ( FOTO, VIDEO )

Predsednica Hrvatske Kolinda Gabar Kitarović demantovala je da se sastala sa šefom srpske diplomatije i prvim potpredsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem u Njujorku.

Kabinet predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović saopštio je da u Njujorku nije održan bilateralni sastanak sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

– Hrvatska delegacija je srpsku srela na hodniku, kao i desetine drugih. Ako predsednica nekog pozdravi, to nije bilateralni sastanak- komentar je iz Kabineta predsednice na saopštenje srpskog Ministarstva spoljnih poslova.

Sastanka nije bilo niti je u planu, dodaju iz Kabineta predsednice Hrvatske.

Međutim zvaničan sajt Ujedinjenih nacija demantuje predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.

U sali dok su Dačić i Kitarevićeva razgovarali bili su i Donald Tramp, Majkl Pompeo, Majk Pens, Gutijere i ostali svetski zvaničnici, te se nikako ne može reći da je ovaj sastanak bio u hodniku.

Video koji to pšotvrđuje možete pogledati OVDE.

Happytv.rs
Foto: Twiter/Printscreen/@mtm800e

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter