Izvor:
04.11.2016 u 02:48
0

Podrhtavalo tlo u bratskoj Republici Srpskoj: Zemljotres u Banjaluci jačine 3,8 stepeni Rihtera

Banjaluku je u 16:04 časova potresao zemljotres jačine 3, 8 stepeni Rihterove skale, objavila je Televizija Republike Srpske.

Epicentar zemljotresa je bio osam kilometara istočno od Banjaluke i šest kilometara severozapadno od Čelinca, na dubini od 10 kilometara.

Građani su osetili snažno podrhtavanje, naročito u višim objektima, a za sada nema izveštaja o eventualnoj
materijalnoj šteti.

Građani Čelinca, gdje je bio epicentar današnjeg zemljotresa su u panici i većina ih nakon zadrhtavanja tla izašla na ulice. Novinar „Nezavisnih“ sa lica mjesta javlja da građani u nevjerici prepričavaju današnje dešavanje.

Vukan Dragojević, mještanin Čelinca, rekao nam je da ga je zemljotres zadesio u podrumu i da ga je u trenutku podsjetio na 1969. godinu, koji je razorio Banjaluku.

Zemljotres je kratko trajao, ali je bio jak“, istakao je Dragojević, te dodao da mu se učinilo da se i prag vrata pomjera.

Neki od građana kažu čak i da se ograde u dvorištima pomjerale.

N1 info / Nezavisne.com
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter