Izvor:
06.11.2016 u 19:52
0

Tortura na crnogorski način: Dikić umire, zdravstveno stanje mu sve gore!

On je iz dana u dan sve slabiji, postao je senka od čoveka. Svi parametri su mu veoma loši, šećer mu je 3,7, a pritisak 90 sa 60.

Lekari koji su u pritvoru u Crnoj Gori pregledali Bratislava Dikića tvrde da je on u veoma lošem stanju. Pored ciroze jetre, koja mu je konstatovana pregledom, ima uvećanje limfnih žlezda, a smršao je i dvadesetak kilograma. Ovo za Kurir tvrdi njegov rođeni brat Dragan Dikić.

– Ovo su sve pregledom ustanovili crnogorski lekari ove nedelje. On je iz dana u dan sve slabiji, postao je senka od čoveka. Svi parametri su mu veoma loši, šećer mu je 3,7, a pritisak 90 sa 60.

Pored toga, bojim se da je ponovo uznapredovala njegova osnovna bolest, pošto su mu se na rukama pojavile izrasline kakve su mu ranije uklonili lekari u Nišu. Inače, njegova osnovna bolest je karcinom jezika i jednjaka i on je zbog toga operisan dva puta u Nišu i na VMA u Beogradu – rekao je Dikić.

Njegov advokat Milan Petrović je zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja zatražio dolazak srpskih lekara u Crnu Goru.

Podsetimo, bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić uhapšen je 16. oktobra, na dan izbora u Crnoj Gori, pod sumnjom da je izvršio krivično delo terorizma u pokušaju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter