Izvor:
13.11.2019 u 09:00
0

PRETIO SAMOUBISTVOM, PA NAPAO SOCIJALNE RADNIKE: Drama u Banjaluci uspešno sprečena! (FOTO)

Đ.D. jutros je u službenim prostorijama Centra za socijalni rad u Banjaluci pretio da će ubiti, a zatim je napao socijalne radnike, javljaju mediji.

Isključivo zahvaljujući prisebnosti socijalnih radnika i zaposlenih u CSR nasilnik je savladan i sprečene su neželjene posljedice.

Izvor iz Policijske uprave Banjaluka izjavio je da je Đ.D. u službenim prostorijama prvo pretio da će ubiti, a zatim je napao socijalne radnike.

– Zahvaljujući brzoj reakciji dvojice socijalnih radnika nasilnik je savladan i zadržan do dolaska policije koja ga je uhapsila – ispričao je izvor iz policije.

Osumnjičeni je nakon hapšenja sproveden na kriminalističku obradu.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter