Izvor:
10.11.2016 u 19:01
0

Bakir Izetbegović ponovo preti Miloradu Dodiku: Menjaj se ili ćeš biti promenjen!

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine i predsednik SDA Bakir Izetbegović, poručio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da bi bilo bolje da promeni svoje ponašanje, kako ne bi bio promenjen.

Izetbegović je tu poruku Dodiku uputio govoreći o najnovijem izveštaju Evropske komisije o napretku BiH na putu integracija u EU i NATO i Izveštaju visokog predstavnika Valentina Incka u Savetu bezbednosti UN, u kome, takođe, stoji da Republika Srpska sa Dodikom na čelu u velikoj meri usporava napredak BiH.

"Kada vidimo sve izveštaje u BiH jasno je ko koči napredak zemlje. Miloradu Dodiku je bolje da promeni svoje ponašanje, kako on ne bi bio promenjen", naveo je Izetbegović.

RTS
Foto: ARhiva Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter