Izvor:
10.11.2016 u 22:07
0

Nezapamćeni zločin: Opljačkali, pretukli, pa zadavili penzionera – isto veče opljačkali još šest kuća!

Senad Kečo (19) i Muamer Osmanović (39) uhapšeni su juče zbog sumnje da su zadavili i zatim opljačkali Nusreta Prljaču (64) u njegovoj kući u sarajevskom naselju Butmir.

Hrabrošću i pribranošću jednog policajca ubice su uhapšene samo nekoliko minuta poslije zločina. Obojica uhapšenih su od ranije poznati policiji po krivičnim djelima.

U MUP Kantona Sarajevu rekli su da su ubice uočene u utorak oko 22.15 časova na Butmirskoj cesti, a uhapšeni su u Ulici Izeta Čomore pored automobila „golf 4“.

Tokom razgovora sa policijom Kečo je izjavio da su bili u kući kod Nusreta Prljače sa kojim su se posvađali i potom potukli.

– Rekao je da su poslije toga njih dvojica ukrali ključeve i Prljačino vozilo i otišli. U pomenutu kuću odmah je poslana policijska patrola koja je u besvijesnom stanju zatekla Prljaču. Kada su došli ljekari mogli su samo konstatovati smrt – rekli su u sarajevskoj policiji.

Press.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter