REGION ZGROŽEN! HOROR U HRVATSKOJ! DEVOJČICA JEZIVOM PRIČOM ŠOKIRALA PSIHOLOGE: Dok mama i tata vode ljubav, to isto radimo brat i ja!

Roditeljima iz Hrvatske, kojima je oduzeto dvoje dece, na brigu je ostavljena petogodišnja devojčica. Bili su pod nadzorom Centra za socijalni rad, a pred devojčicom su gledali pornografske filmove i imali polne odnose. To su radili pune dve godine, sve dok, pretučena po ko zna koji put, majka nije otišla da prijavi nasilje u Centar. Tada je devojčica socijalnim radnicima ispričala kako je imala seksualne odnose s vlastitim bratom.

Ovu rečenicu u februaru ove godine izgovorila je petogodišnja devojčica u Centru za socijalni rad: "Dok su mama i tata vodili ljubav, ja i brat smo radili isto".

Da to nije izgovorila, nikada se možda ne bi ni saznalo da je žrtva zlostavljanja od najranije dobi. Centru su njeni majka i otac poznati godinama jer im je dvoje, od ukupno četvoro dece, već oduzeto. Spomenuta devojčica izdvojena je iz porodice tek kada je slučajno u Centru izgovorila da ima odnose sa bratom. Nakon toga je počela otkrivati još veće strahote.

- Ima film koji mama i tata gledaju u kojem ima polnih odnosa i ljube se, a teta makne grudnjak i vidi se polni organi i kako ih neko ljubi, a čak i svinje imaju odnos u filmu s nekim - rekla je devojčica multidisciplinarnom timu jedne zagrebačke poliklinike.

 

 

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro