Izvor:
19.12.2019 u 09:05
0

DODIK POSLAO JASNU PORUKU: Republika Srpska ima pravo da obeležava 9. januara!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da Republika Srpska ima pravo da obeležava 9. januar kao datum svog nastanka i da je u tome niko ne može sprečiti i naglasio da taj praznik ne vređa nikoga.

-Taj praznik će biti obeležen širom opština i gradova Srpske, gde će biti organizovane manifestacije- rekao je Dodik.


OVO MORATE PROČITATI

DANAS JE SVETI NIKOLA: Kako se pravilno proslavlja ovaj svetac? (FOTO, VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 19. DECEMBAR: Umereno do potpuno oblačno i suvo!

OGLASIO SE BUDUĆI TRENER CRVENE ZVEZDE: Ovaj snimak Dekija Stankovića je zapalio društvene mreže!

PRETVORILI SMO SE U KLINCE: Jelena uputila emotivnu poruku Novaku!

OPOZVAN JE! Predstavnički dom izglasao opoziv Donalda Trampa!


On je podsetio da mnoge ulice, trgovi, ustanove u lokalnim zajednicama i auto-put nose naziv 9. januar i dodao da će ta praksa biti nastavljena.

Podsetivši da je Ustavni sud BiH osporavao 9. januar, Dodik je napomenuo da su neprirodno u tom sudu i strane sudije koje su politički i karijeristički odlučivale protiv Srpske.

– Da su se njegove sudije, poput onih iz Makedonije, držale prava, ne bi tako odlučivale. Ali, mi se nećemo odreći 9. januara-poručio je Dodik i dodao da taj sud neće više donositi odluke protiv Republike Srpske.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter