Izvor:
14.11.2016 u 20:24
0

Predsednik Republike Srpske ugostio čelnika Demokratskog fronta: Dodik i Mandić o položaju Srba u Crnoj Gori

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa liderom Demokratskog fronta Crne Gore, Andrijom Mandićem, a dogovoreno je da Dodik naredne sedmice primi delegaciju političkih i kulturnih predstavnika iz Crne Gore.

Mandić je upoznao Dodika o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, a dogovorena je i saradnja kulturnih ustanova srpskog naroda u Crnoj Gori sa kulturnim ustanovama u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsednika RS.

Dodik i Mandić su, kako je navedeno, razgovarali i o ostalim aktuelnim političkim, ekonomskim i kulturnim temama u regionu.

B92
Foto: SRNA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter