Izvor:
26.12.2019 u 11:47
0

POZIV LIDERA DF ANDRIJE MANDIĆA Ovo nije dobro, uklonite barikade iz Podgorice


Poslanik i jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta, Andrija Mandić, pozvao je nadležne u Vladi Crne Gore da uklone barikade sa ulica, jer je, kako je rekao, hiljade građana predvođeno episkopima krenulo ka Nemanjnom gradu.

Mandić je u parlamentu pozvao vladu i policiju da uklone barikade, kako bi taj svet koji je krenuo mogao da, kako je rekao, stigne tamo kamo se uputio. Upozorio je da bi moglo da dođe do sukoba.

UVEK ZA ODBRANU SRPSTVA Patrijarh blagoslovio lider DF

– Ovo su oni važni istorijski momenti koji odlučuju sudbinu zemlje i sudbinu naroda. Dovoljo bi bilo da neko od nerazumnih ljudi udari nekoga – rekao je Mandić.

Prethodno je su Mandić i Milan Knežević iz DF poručili da vlada ima priliku da zaustavi mnogo toga lošeg što bi se, kako su rekli, moglo danas desiti u Crnoj Gori.

BURNO U SKUPŠTINI CRNE GORE Podgorica pod blokadom, opoziciji protiv VELIKOSRPSKE prozivke vlasti (VIDEO)

– Ovo ne može da izađe na dobro – upozorio je Mandić.

On i Knežević su predložili Markoviću da se sastanu sa episkomima i sveštenstvom Mitropolije crnogorsko-primorske, kako bi se došlo do kompromisnog rešenja u vezi sa spornim zakonom o slobodi veroispoveti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter