Izvor:
26.12.2019 u 19:26
0

LIDE OPOZICIJE POZVAO NA PROTEST: Napred narode, na ulice!

Jedan od lidera opozicionog DF-a, Andrija Mandić, ocenio je veoma važnim današnji susret premijera Duška Markovića i mitropolita crnogorsko-primorskog, ali je izrazio žaljenje zbog toga što nije došlo do dogovora i ponovo pozvao građane da izađu na ulice.


PROČITAJTE I OVO

NAJNOVIJA VEST Mladić ubio BIVŠU devojku nasred ulice u NOVOM SADU

AMFILOHIJE U VLADI CRNE GORE Nadam se nastavku rasprave o zakonu posle Božića uz učešće Mitropolije

FORENZIČAR O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ Zoran je slobodan ako tužilac ne uradi ovo (VIDEO)

TRI POTRESNE SUDBINE Za njih NEMA predaje! "Srbija na dlanu", VEČERAS u 21 SAT (VIDEO)


Mandić je reagujući na izlaganje premijera Markovića, nakon razgovora sa mitropolitom Amfilohijem, upitao zašto vlada nije prihvatila predlog Mitropolije da povuče zakon i reši jedan od, kako je rekao, velikih problema koji ima Crna Gora u ovom trenutku.

AMFILOHIJE U VLADI CRNE GORE Nadam se nastavku rasprave o zakonu posle Božića uz učešće Mitropolije

– Žao mi je što to niste uspeli da uradite, mi ćemo ovde nastaviti da se borimo. Poštovani građani mi ne smemo stati sa našom akcijom. Predsednik vlade i predsednik države i DPS, jedino uvažavaju argument pritiska, ne uvažavaju evo ni autoritet našeg mitropolita Amfilohija, ali argument pritiska uvažavaju svi. Zato napred, na ulice… – poručio je Mandić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter