Izvor:
27.12.2019 u 11:04
0

EPISKOP GLIGORIJE POSLAO PORUKU Srpski narod u CG dobro zna šta je Crkva

Episkop dizeldorfski i cele Nemačke Grigorije uveren je da srpski narod u Crnoj Gori vrlo dobro zna šta je Crkva, na kakvim je temeljima izrasla, čija je i kako se za nju i njena dobra treba boriti.

Komentarišući usvajanje Zakona o slobodi veroispovijesti u crnogorskom parlamentu, kome se protivi Mitropolija crnogorsko-primorska i deo crnogorske parlamentarne opozicije, vladika Grigorije je rekao da se sveštenstvo i narod u Crnoj Gori ponašaju za svaku pohvalu s obzirom na nepravdu koja im se brutalno nanosi.

– Može se reći da su na visini ?evanđelja, dosledni načinu na koji se Crkva vekovima suočava sa nepravdom – rekao je vladika Grigorije za Srnu.

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su noćas sporni Zakon o slobodi veroispovijesti ili uverenja i pravnom statusu verskih zajednica na sednici tokom koje je zabeležen niz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter