Izvor:
27.12.2019 u 11:42
0

BOJKOT DEMOKRATA ZBOG CRKVE Neće ni na skupštinu Grada Podgorice

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da neće prisustvovati današnjoj sednici Skupštine Glavnog grada, zbog silom usvojenog Zakona o slobodi veroispovesti.

– Vlast koja silom usvaja zakone ne da nije demokratska nego je što je još gore otuđena od naroda. Aktuelna vlast je odavno takva i na to smo bezbroj puta ukazivali. I u ovoj situaciji kada vlast zakonom želi da deli i svađa pozivali smo da razum nadvlada želju poslednjeg evropskog diktatora da nas ponovo posvađa i podeli – poručile su Demokrate.


PROČITAJTE I OVO

TAKO JE MORALO DA BUDE Ubio ženu u krevetu, napisao pismo, pa se obesio

KLJUČA CRNA GORA Policija pretukla vladiku Metodija i dvojicu vernika

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

BEOGRAD U BELOM! Sutra počinje sneg, ali caka je u OVOME! (FOTO)

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Rekordna zaplena droga od 7,2 tone!


Istakli su da posle svega što se juče po Crnoj Gori dešavalo onaj ko želi mir i slogu u Crnoj Gori trebalo je, ističu, povući ovaj pre svega neustavni zakon.

Podsećaju i da je Podgorica juče bila pod policijskom opsadom.

– Iako u potpunosti spremni da o važnim tackama koje su na dnevnom redu raspravljamo pre svega vodeći racuna o brojnim problemima građana Podgorice u ovakvoj ukupnoj društvenoj situaciji ne možemo prisustvovati današnjoj sednici – poručile su Demokrate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter