Izvor:
29.12.2019 u 11:17
0

POZVALA BIRAČE DA GLASAJU ZA NJENOG PROTIVNIKA: Kolinda napravila veliki peh!

Predsednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović napravila je veliki gaf i u svojoj završnoj poruci tokom gostovanja na jednoj televiziji pozvala je birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara. Broj 1 je inače Zoran Milanović.

SEDNICA GLAVNOG ODBORA NAPREDNE STRANKE U BEOGRADU SNS danas o pripremama za izbore!

– U drugom krugu je prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović. U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već štampani – rekla je za medije potpredsednica Državnog izbornog poverenstva Vesna Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

– Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januaru i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović – poručila je predsednica biračima.

PREDSEDNIK VUČIĆ GOVORIO O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST Prosečna plata u Srbiji uskoro 900 evra!

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter