Izvor:
29.12.2019 u 20:42
0

CRNI BILANS PROTESTA U PODGORICI Njima su razbijene glave!

Uprava policije Crne Gore saopštila je da su večeras građani, koji su blokirali kružni tok prema Aerodromu Podgorica, gađali kamenjem policiju, da je jedan policajac pogođen u predelu glave i da je blokada otklonjena, a upozoreno je da će za ovakve buduće incidente biti "odgovorni organizatori ovih aktivnosti, uključujući i crkvene velikodostojnike".

BRAT MILA ĐUKANOVIĆA IZBEGAO LINČ Aco hteo da se obračuna sa građanima, spasili ga policajci (FOTO)

– Građani su večeras blokirali kružni tok prema Aerodromu Podgorica, kamenovali policijsku patrolu koja se nalazila u blizini, a nakon dolaska Interventne jedinice nastavili su kamenovanje kojom prilikom je jedan policijski službenik povređen u predelu glave, dok su tri policijca zadobila povrede u predelu tela – saopštila je Uprava policije Crne Gore.

HAOS U PODGORICI Pucaju topovski udari, policija beži pred narodom! (FOTO)

– Policijska patrola je večeras oko 19.00 časova primetila grupu građana koja se sumnjivo ponašala i pokušala da ih legitimiše, što su oni odbili i kamenovali dva policajca i vozilo – navodi se u saopštenju crnogorske policije dostavljenom Tanjugu.

ZVEZDA NEĆE U PODGORICU Loša politička situacija, mogući incidenti, ABA na potezu

Grupa građana je, kako se navodi, blokirala saobraćaj na kružnom toku prema Aerodromu Podgorica, a na lice mesta je odmah upućena Interventna jedinica policije.

– Prilikom preduzimanja zakonskih mjera i radnji, građani su kamenovali službenike Interventne jedinice kada je u glavu kamenicom pogođen službenik Centra bezbednosti Podgorica Dalibor Živković. On je zadobio povrede glave i transportovan je u Urgentni blok na ukazivanje pomoći – stoji u saopštenju.

Zbog blokade puta Hitna pomoć nije uspela da dođe do povređenog policijaca, koga je do Urgentnog bloka trasportovao jedan građanin, koji mu je i ukazao pomoć, a kome se crnogorska policija u saopštenju zahvalila.

Osim Živkovića, navodi se, još tri službenika Uprave policije su u ovom događaju zadobila lake telesne povrede. Blokada koju su građani uspostavili je otklonjena i saobraćaj se odvija normalno.

– U toku su dalje policijske mjere i radnje na identifikovanju i procesuiranju lica – kaže se u saopštenju.

Uprava policije Crne Gore ukazuje na činjenicu da pozivi verskih velikodostojnika "dovode do narušavanja javnog red i mira, ugrožavanja imovine i do povrjeđivanja policijskih službenika" i upozorava da će za ovakve buduće incidente smatrati da su "odgovorni organizatori ovih aktivnosti, uključujući i crkvene velikodostojnike".


PROČITAJTE JOŠ I OVO!

NAJNOVIJA VEST O DEVOJČICI Ovo su OTKRILI niški LEKARI!

OVDE JE MONIKA BILA ZATOČENA Pogledajte kuću gde je malčanski berberin držao devojčicu (GALERIJA)

PRONAĐENA OTETA MONIKA! Dete (12) izmučeno pronađeno u napuštenoj vikendici, lekari je odmah preuzeli!

KADA JE NAJTEŽI SVI SU TU Šajn se zahvalio na pronalasku Monike

MONIKINA MAJKA U SUZAMA Plači, plači sada, da ti lakše bude!

OTAC STIGAO U NIŠKU BOLNICU Samo nek mi je Monika živa!

MALČANSKI BERBERIN OPKOLJEN Pregovara sa policijom, sad NEĆE DA SE UBIJE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter