Izvor:
29.12.2019 u 21:39
0

BLOKADE ŠIROM CRNE GORE Narod ne da svoje svetinje

Pored Podgorice gde je bilo najviše napetosti i širom Crne Gore su građani izlazili na ulice i protestovali zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

NIKŠIĆ Demonstranti u Nikšiću, koji protestuju zbog donošenja zakona kojim crnogorske vlasti otimaju hramove SPC, krenuli su ka rodnoj kući Mila Đukanovića.

NAROD U PODGORICI SVE GAZI Policija u panici: Povucite se, imate PET minuta!

TIVAT Nekoliko stotina građana učestvovalo je večeras u protestnoj šetnji ulicama Tivta, koju je organizovala Mitropolija crnogorsko primorska (MCP) izražavajući negodovanje zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovjesti. Pre šetnje, u parohijskog crkvi Svetog Save služen je moleban kojeg je služio tivatski paroh, otac Petar Petrović.

HAOS U PODGORICI Pucaju topovski udari, policija beži pred narodom! (FOTO)

BERANE Izražavajući nezadovoljstvo zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovijesti, više od hiljadu građana okupilo se sinoć u centru Berana nakon čega su prošetali do Manastira Đurđevi stupovi gde je služen moleban. Među okupljenim građanima bio je i predsednik opštine Dragoslav Šćekić, kao i predstavnici stranaka u vlasti ovog grada. U ime organizatora okupljenima se nakratko obratio Milić Ralević pozivajući građane da se tokom šetnje ponašaju mirno i dostojanstveno, što su i poslušali. Nakon završenog molebana grupa od oko dvesta građana nakratko je blokirala magistralni put Berane – Bijelo Polje.

HERCEG NOVI Organizovan je moleban i protestna šetnja sa koje je poručeno da Boka ne prihvata ludilo koje dolazi sa vrhovne adrese iz Podgorice. Kolona građana je noseći crkvene zastave prošla centrom grada, a u protestnoj koloni povodom usvajanja zakona bili su predsednik opštine Stevan Katić, potpresednici Danijela Đurović i Miloš Konjević i načelnk opštine Trebinje Mirko Ćurić koji je dao podršku građanima.

PLJEVLJA Nakon molebana u Hramu Svetog Georgija i Crkvi Svete Petke ulicama grada krenule litije do zgrade Opštine Pljevlja. Litije su se srele ispred zgrade Opštine gde je pročitana poslanica patrijarha Varnave. Okupljeni su uzvikivali „ne damo svetinje” i „Milo lopove”.


PROČITAJTE JOŠ I OVO!

PROGOVORILA MALA MONIKA! Ovako me je mučio MONSTRUM!

PRVI SNIMAK MONIKE IZ BOLNICE! Pogledajte kako izgleda žrtva malčanskog berberina (VIDEO)

NAJNOVIJA VEST O DEVOJČICI Ovo su OTKRILI niški LEKARI! (VIDEO)

OVDE JE MONIKA BILA ZATOČENA Pogledajte kuću gde je malčanski berberin držao devojčicu (GALERIJA)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter