Izvor: Kurir.rs
27.05.2020 u 13:58
0

DODIK: Stabilizovan medicinski sektor u RS!

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Foči da Univerzitetska bolnica ima strateški značaj za Republiku Srpsku, te da je izgradnjom bolnica u Banjaluci, Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Nevesinju, kao i dogradnjom i modernizacijom ove bolnice stabilizovan medicinski sektor.

PROČITAJTE I OVO

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

BRUTALNI UBICA PRED SUDIJOM Ovo su detalji monstruoznog ubistva maćehe

NORVEŠKI AMBASADOR POSLAO JAKU PORUKU: Norveška i Srbija udruženim snagama protiv nepravde

TUGA! DANAS JE SAHRANA DEČAKA KOJEG JE UBILA STRUJA: Ne znamo kako ćemo dalje bez Leona

U AUTU DVA PUTNIKA A ZA LEČENJE 2.100 EVRA: Evo koja pravila u Grčkoj stvarno važe, a šta je potpuna NEISTINA

Nakon ozvaničenog rada kovid laboratorije u tom gradu, Dodik je naglasio da će uskoro početi i gradnja nove bolnice u Doboju, a da je za rekonstrukciju bolnice u Zvorniku izdvojeno 26 miliona KM.

– Ići će i rekonstrukcije bolnica u Prijedoru, Gradišci i Trebinju. Ostaje nam da poboljšamo standard što se tiče opreme i zaposlenih. Sada se videlo koliko je važno imati stabilan medicinski sektor i zahvalan sam svim zdravstvenim radnicima – rekao je Dodik.

Istakao je da je od velikog značaja otvaranje laboratorije za dijagnostiku virusa korona u Foči, čime će taj posao biti olakšan i ubrzan.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter